Elképesztő, jobb jegyet ígért az oltott diákoknak egy tanár

biológia tanár diákok oltás Tamási

 

Szét akarta ültetni a koronavírus ellen beoltott és a védőoltásban nem részesült tanulókat Tamásiban, panaszt emeltek a szülők a Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola biológiatanára ellen – írja a Blikk.

A járvány elleni védekezést az oktatási intézmény biológiatanára komolyabban vette. Közölte a tanulókkal, hogy az ő óráin külön kell ülniük azoknak, akik már megkapták a Covid-19 elleni védőoltást és azoknak, akik nincsenek beoltva. Az utóbbiaknak hátul van a helyük, hogy ne köhögjék le a társaikat.

A szülők közül többen panaszt tettek. Az intézményvezető elmondta, hogy a szülők jelezték neki, hogy az egyik kollégája kicsit túlzásba esett. Még a hétvégén is kapott ezzel kapcsolatban üzenetet. A tanárt behívta, elbeszélgetett vele, majd szóbeli figyelmeztetésben részesítette, mivel az oltás miatt náluk senkit nem érhet sem előny, sem hátrány.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak