Ma is kapott félmilliárdot egy amerikai multi a kormánytól

beruházás kormány Szijjártó Péter

Egy amerikai központú cég beruházását a kormány csaknem ötszázmillió forinttal támogatta – mondta el Szíjjártó Péter ma sajtótájékoztatón.

A sugárterápiás eszközöket, illetve szoftvereket gyártó Varian Medical Systems jelentős technológiai fejlesztést hajtott végre Budapesten. Bővítették a vállalat budapesti kutatás-fejlesztési központját, valamint sugárterápiás technológiai fejlesztést hajtottak végre − jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön

A külügyminiszter leszögezte: a projekt újabb győzelmet jelent a globális beruházási versenyben, ami rendkívül fontos, hiszen ezek sorozata generálja a gazdasági növekedést.

Fotó: Balogh Zoltán / MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

Putyin Hágába utazik

A hírcsárdásnak tűnő cím egyáltalán nem valószínűtlen, ugyanis Vlagyimir Putyin simán kaphatna EU-vízumot, hiszen nincs vele szemben semmilyen személyes korlátozás, vagy szankció, ami ebben meggátolhatná.

Hazai Vélemény

A bankokat megmentik, ugye?

A bankvezérek bármekkorát is hibáznak, előbb vagy utóbb megmenti őket az adófizetők pénzéből fenntartott állam. Az adófizetők, ha hibáznak, akkor a bank az állam segítségével

Hazai

Mâchoire du cochon confitée

Az állítólagos kiírás szerinti Petőfi Sándort megidézni hivatott felcsúti gasztronómiai vetélkedőn a kiskunsági préselt malacarc elnevezésű kreáció nyerte el a Magyarország étele díjat.

Gratulálunk a Székekpuszta