Kommentben leplezte le magát a szolnoki alpolgármester – nem tudja mit kell tenni a lepusztult Tisza szállóval

Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom Szolnok Tisza szálló

Nem tudja Fejér Andor, szolnoki alpolgármester, hogyan viszonyuljon a Tisza szállóhoz, nem tudja, hogy mit jelent az, hogy nemzeti kincs, ezért kommentben kért segítséget az Igen Szolidaritás képviselőjelöltjétől.

Németh Attila, az ISZOMM országgyűlési képviselőjelöltje augusztus 15-én új fotókat mutatott be lapunknak a borzasztó állapotba került szolnoki Tisza szálló belső tereiről.

A közösségi oldalakon elementáris erejű még most is a felháborodás, sokan megosztották és kommentelték a borzasztó képeket.

Fejér Andor, alpolgármester nem vette komolyan a cikket, és azt írta kommentben, hogy jogállami keretek között sem tudja mit kell tenni egy ilyen világörökséggel, pedig a Fidesz kétharmadával azonnal meg lehetne oldani, hogy a Tisza szálló, és Magyarország hasonló nemzeti kincsei ne pusztuljanak el.

„Köszönjük a tanácsot. Kérem írja le, hogyan lehet kötelezni egy tulajdonost, hogy „elérhető” áron adja el a saját tulajdonát. Én jogállami keretek között nem ismerek lehetőséget erre. Remélem ezt az írást nem gondolta komolyan a poszt szerzője,” -így Fejér.

Németh Attila sem volt adós, alaposan helyre tette a fideszes alpolgármestert.

„A jogállamos süketelés nem kell, azért leszek országgyűlési képviselő, hogy olyan törvényeket alkossak képviselőtársaimmal, hogy a nemzeti kincsek megmaradjanak valóban nemzeti kincsnek. Ha ön, vagy a párttársai ezt nem tudják megoldani, akkor keressenek sürgősen másik munkahelyet.”

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, a Tisza szálló egy olyan ügy, amit azonnal meg kell oldani!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak