Friss fotókon a lepusztult szolnoki Tisza Szálló

Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom Németh Attila Nemzeti kincs Szolnok Tisza szálló

Németh Attila, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje új fotókat mutatott be lapunknak a borzasztó állapotba került szolnoki Tisza szálló belső tereiről.

Az embernek felfoghatatlan szörnyű látványt megmutató képek 2021 júliusában készültek. Tönkretették Szolnok  Nemzeti Kincsét.

Németh Attila az Igen Szolidaritás szolnoki vezetője elmondta, hogy régóta szenvedésnek kitett nemzeti kincsünk a szolnoki Tisza Szálló. Lassan 12 éve ígérik az új tulajdonosok, hogy fejlesztik ezt a gyönyörű kincset, megtartva a jelenlegi szolgáltatásokat és a teljes dolgozói állományt. Az ígéretek mai napig nem valósultak meg, sőt folyamatosan megy tönkre a Tisza szálló.

KÉPEK ITT:

 Az Igen Szolidaritás célja, hogy az állam visszavegye a tulajdonostól az egykor híres szállodát, és vállaljon felelősséget minden nemzeti kincsekért.

Németh elmondta, hogy magántulajdon ide, magántulajdon oda, sürgősen kötelezni kell a tulajdonost a változtatásra, vagy elérhető áron a Tisza szálló eladására. Vajon a szolnoki vezetők tényleg a Damjanich uszoda sorsára engednék juttatni a Tisza szállót, kérdezi Németh Attila.

Fotó: Németh Attila

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Újabb családot gázoltak el zebrán

Brutális videót tett közzé a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség egy balmazújvárosi balesetről. Egy édesanya gyerekülésben vitte át a gyermekét biciklivel, amikor elütötte őket egy figyelmetlen autós