18 ezer forintba kerül a családi belépő egy balatoni szabadstrandra

áremelés Balaton család nyaralás szabadstrand
MTI / Varga György

Egy tihanyi szabadstrandot lehet a legdrágábban látogatni idén, itt hétvégén 6 ezer forintot kell fizetni egy napi belépőért, bár ha nem kér napozóágyat a család 3 évnél fiatalabb gyereke, akkor akár ingyen is bejöhet – olvasható a csodalatosbalaton.hu oldalon.

Hétköznap 3 ezer forintért is be lehet jutni erre a strandra, azonban még így is ez a legdrágább strand.

Második helyezett a balatonfüredi Esterházy strand, ahová idén 1700 forintba kerül egy felnőtt belépő. A harmadik legdrágább strand a csopaki, ahová 1600 forintért mehet be egy felnőtt.

Akinek nincs ennyi pénze balatoni szabadstrandra, azoknak a balatonszepeszdi Víriusz strandot ajánljuk, ide csak 450 forint a belépő.

A balatoni strandok döntő többsége védettségi igazolvány nélkül is igénybe vehető.

Fotó: MTI / Varga György

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak