Sikeres demonstráció a 250 ezres minimálbérért

250 ezer minimálbér demonstráció Facebook Instagram ISZOMM

Dolgozókat érintő problémákra hívta fel figyelmet az online térben az IgenSzolidaritás tegnap.

A baloldali párt szerint a bér, a lakhatás, a tisztességes nyugdíj, a normális ételek, az elérhető egészségügy és az ingyenes oktatás a fontos dolgok, és ezt csak a szocializmus tudja megoldani.

A párt táblákat helyzett el Budapesten, amiről az Instagramon és a Facebookon értesítették a követőiket, ott, ahol jelenleg 300.000 ember figyel oda az ISZOMM üzeneteire, azaz kommentelnek, megosztanak, lájkolnak, és kattintanak.

A fővárosban eközben volt egy több ezres demonstráció. A Jobbik által is támogatott egyik belvárosi ellenzéki jelölt kampányrendezvényén jelen volt Hadházy Ákos, aki folyamatosan kompenzálva most ünnepelte tíz éves évfordulóját annak, hogy a Fidesz másoknak adott trafikot.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak