Publicus: „az ország negyven százaléka korszerűsített szocializmust akar”

250 ezer minimálbér ISZOMM közvéleménykutatás Pubicus Székely Sándor szocializmus

Székely Sándor, az Igen Szolidaritás országgyűlési képviselője megosztott egy május elején készült közvéleménykutatást, melyből az derül ki, hogy a választók mindössze 28 százalékának tetszik a mostani rendszer, sőt 40 százalékuk korszerűsített szocializmust szeretne. Lapunk a kutatás további megállapításait is közölni fogja.

Székely szerint emberekből fogyasztókká váltunk. „Aki nem fogyaszt, az hovatovább nem is számít. A falvak népességmegtartó ereje egyre fogy. Budapest és az agglomeráció közlekedése megbénult, mert szinte mindenki a fővárosba akar menekülni az ország többi részéből. Vagy külföldre. A legfontosabb hazai munkahelyeken dolgozók megalázóan kevés fizetést kapnak.”

A tanárok, az egészségügyi szakdolgozók, a rendőrök a tűzoltók, a kereskedelmi dolgozók és a mezőgazdasági dolgozók alig kapnak pénzt, miközben nélkülük azonnal összeomlana az egész ország. Már csak közszolgának sem nevezik őket, hanem kidobtak mindenkit a kapitalista munkaerőpiacra. A többi ágazatban pedig dúl a fekete munka, a simlizés, a mutyi. Milliók fognak nyugdíj nélkül maradni. Ezenközben politikustársaim szakmányban, egymást licitálva kommunistáznak.

Székely azt írja blogjában, hogy a politikustársai jobban tennék, ha befognák a szájukat, mivel a Publicus Intézet kutatásából azonban egyértelműen látszódik, hogy az ország negyven százaléka korszerűsített szocializmust akar.

Az ISZOMM aláírásgyűjtést indított a 250.000 forintos minimálbérért, itt lehet aláírni.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Újabb családot gázoltak el zebrán

Brutális videót tett közzé a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség egy balmazújvárosi balesetről. Egy édesanya gyerekülésben vitte át a gyermekét biciklivel, amikor elütötte őket egy figyelmetlen autós