Kónya Péter durván nekiment az ország gázszerelőjének!

Kónya Péter

Kónya Péter a Magyar Szolidaritás Mozgalom volt elnöke, durván nekiment Mészáros Lőrincnek a Facebookon.

„Most láttam az M1 Híradóban, hogy Lengyelországban az átoltottság javítása érdekében mintegy 11 milliárd forintnyi pénzt sorsol ki a beoltottak között az állami tulajdonban lévő lengyel Lottótársaság. Most, hogy nálunk veszélyesen lelassult az oltási hajlandóság, a Szerencsejáték Zrt. igazán kisorsolhatná Mészáros Lölő vagyonát a beoltottak között. ((Persze csak a lagzi után ).”

Kónya Péter a katonai szakszervezeti vezetőként, majd a Szolidaritás Mozgalom elnökeként is nagyon keményen kiállt a rendvédelmi dolgozók nyugdíjáért. Leginkább hozzá köthető sok nagyon erős tüntetés, elég csak a Bohócforradalomra, az Operaházi tüntetésre vagy a Szobordöntésre gondolni. Kónya utóbb a bajnai féle Együttben politizált, majd onnan jutott be a parlamentbe. Jelenleg nem poltizál, a gyönyörű helyen fekvő Velemben él és dolgozik. Úgy tűnik azonban, hogy a közéletről még mindig erős a véleménye.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak