Nyíradonyból már bejön a szocialista zene

ISZOMM Káposznyák István Nyíradony Tatár Csaba
Káposznyák István

Káposznyák István, az ISZOMM debreceni képviselőjelöltje maszkban kezdte meg kampányát Hajdú-Biharban a hétvégén.

A választókerülethez további települések is tartoznak, elsőként Nyíradonyban látogatta meg a Tatár Csaba vezette nyíradonyi ISZOMM-szervezetet.

Legfontosabb célkitűzéseink a szociális és morális válság felszámolása, a bérlakás program megvalósítása, a szövetkezeti alapok lerakása és megszilárdítása. Ezt követően tudunk hatékonyan, közösen együtt dolgozni. A magyar ember legnagyobb kincse a termőföld, választókörzetemben kiváló minőségű földek vannak, de mit ér a föld, ha nem tudjuk megöntözni. Épp ezért csatornák és a gazdasági víztározó tavak építését fogom kezdeményezni – mondta Káposznyák.

Tatár Csaba, a nyradonyi szervezte vezetője elmondta, hogy ők bérből és fizetésből élnek, a dolgozókat hitelesen csak egy baloldali párt tudja képviselni. Tudatosan építik sok más emberrel Kelet-Magyarországon az Igen Szolidaritás szervezetét. 

Káposznyák szerint van dolga bőven, ahogy a szocializmusnak az egész országban is.

VIDEÓ ITT: 

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak