Szanyi Tibor: „A Fidesz politikájában tetten érhető a rasszizmus és a kirekesztés”

Szanyi Tibor
Szanyi Tibor

Szanyi Tibor az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje az önjelölt ellenzékről és a párt május elsejei rendezvényéről is beszélt a Kossuth rádióban ma reggel.

Szanyi megvizsgálta a németországi eseményeket. A jobboldali AfD politikája tökéletesen egyesíti, amiket idehaza a Fidesz és a Jobbik mond, nem zártható ki, hogy a kormányzásban is megtalálhatják a közös hangot, ugyanis a Fidesz politikájában tetten érhető a rasszizmus és a kirekesztés, illetve a már bizonyította, hogy bármire képes a kormányzás érdekében. Mindenki azt gondolta lehetetlen, hogy a Fidesz 1998-ban a Torgyán-féle kisgazdákkal összeálljon, hát erre megtörtént.

Az Igen Szolidaritás azt gondolja. hogy inkább az embereknek a tényleges életével és az emberek fizetésével kellen foglalkozni. Nem véletlen, hogy a politikai szócsaták helyett akcióra is készülnek, és május 1-én nagyon komoly autóstüntetésre szánták el magunkat, hogy felhívják a figyelmet a gyalázatos hazai bérekre, amelyek gúzsba kötik a magyarországi dolgozókat.

Szanyi nevetségesnek tartja, hogy a kormányoldal baloldalinak nevezi ezt a hatpárti  összefogást, amiben a nemzeti konzervatívnak nevezhető Jobbik, a polgári liberális Momentum a szintén hasonszőrű DK-val eljátsszák a baloldalt, ez az összefogás, ami itt kialakult ez mentes attól, hogy az emberek valódi problémáival foglalkozzon.

Az ISZOMM számára az emberek megélhetése és a tisztességes dolgozói jövedelem a létező legfontosabb. Ezért szervezünk tüntetést május 1-én a Hősök terére, mert úgy látjuk, hogy sem a kormányoldal, sem az ellenzéki oldal nem foglalkozik az emberek legfontosabb érdekével az emberek megélhetésével.

Amíg az emberek megélhetése nem lesz a fő kérdés a magyar politikában, amolyan parasztvakításnak tekintjük ezt a teljes hatpárti összefogást – foglalta össze  a Kossuth rádióban Szanyi Tibor, az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje.

ITT meghallgatható az interjú:

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak