Itt élünk. Lenácizta a németeket a magyar miniszter, mert a válogatott kapus nem hajlandó kórusban buzizni

Gulácsi Péter Németország

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón megkérdőjelezte Németország jogállamiságát, és arról beszélt, hogy „a XX. században volt totalitarizmus, ami Németországból indult, nem szeretnénk, a XXI.-ben is lenne.”

A német külügyminisztérium szóvivője határozottan elutasította a nemzetiszocialista vádakat, amiről Gulyás beszélt – írja a HVG.

Marcus Jung, a Hertha szóvivője bizarrnak nevezte Gulyás kijelentését, elmondta, hogy a klub „aktívan támogatja a társadalmi sokszínűséget, az egyenlőséget és a toleranciát”.

Orbán Viktor, a Liberális Internacionálé egykori alelnöke pénteki termelési riportjában azt mondta, hogy a liberális politika elnyomó, mert állásvesztéssel büntettek egy embert azért, mert nem azt gondolja, amit egyesek helyesnek vélnek.

Gulácsi Péter a magyar válogatott kapusa közösségi oldalán állt ki a szivárványcsaládok mellett, erre a Németországban élő Petry Zsolt kapusedző elkezdett migránsozni, a csapata, a Hertha BSC pedig elzavarta. Innen vezette le Gulyás Gergely, hogy a nácik inkább ne beszéljenek jogállamról.

Fotó: MTI/EPA/FILIP SINGER

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak