A saját kiskorú gyermeke vitte a kábítószerre leadott rendelést


 

Vádat emelt a Kiskőrösi Járási Ügyészség egy keceli család négy felnőtt tagja ellen, drogterjesztés miatt – írja a 24.hu.

Két évig az alkalmi munka mellett, a nő börtönben lévő testvérének vevőkörét kiszolgálják több fajta drogokkal. A szintetikus drogokat a családfő szerezte be. Két nagykorú fiával megfelelő súlyú csomagokat készítettek, amiket 1000 forintért értékesítettek.

Vevőik megrendeléseit a család kiskorú gyermeke fogadta, ő küldte a szállítás időpontjáról, módjáról is az értesítést. A család vevőköre, több 18 év alatti fiatal. 

A rendőrök a család házában droggal szennyezett mérlegeket, az asszony ruhájában több millió forint készpénzt találtak. A letartóztatásban lévő vádlottak bűnösségéről a Kiskőrösi Járásbíróság fog dönteni.

Fotó: Shutterstock

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak