Szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy 14 éves fiú Tiszafüreden

Átadták Tiszafüred megújult fõterét

Szén-monoxid-mérgezést szenvedett vasárnap este egy gyerek Tiszafüreden, a mentők kórházba szállították – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfő reggel a honlapján. Kiemelték, hogy a családi házban, ahol az eset történt, nem volt szén-monoxid-érzékelő.

A gyerek a fürdőszobában elvesztette az eszméletét, az anyja a központi segélyhívószámot hívta. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók a helyiségben működő gázüzemű vízmelegítő környezetében kimutatták a mérgező gáz egyre emelkedő koncentrációját, értesítették a gázszolgáltatót és a kéményseprőket. A gyereket a mentők kórházba szállították – tájékoztatott az OKF.

Az MTI információi szerint a gyermek 14 éves.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak