Egy újabb volt fideszes zsarolta be magát egy másik exfideszes politikai projektjébe

Hadházy munkás nerpeti Orbán

Vannak dolgok amik nem változnak. Például az, hogy ha valaki Fideszes, akkor zsarol. Ezt tette 2012-ig Hadházy Ákos független országgyülési képviselő is.

Történt ugyanis, hogy egy másik Fideszes Magyar Péter egy kicsit később, nagyjából 8 hónapja jött rá, hogy valójában nem kedveli a Fideszt, amely rablóbandát hűségesen szolgált a megvilágosodás napjáig mindenféle komoly anyagi ellenszolgáltatásokért cserébe. Pénz, pénz, pénz.

Mivel NERPeti már nem kedveli a Fideszt, arra is rájött, hogy az előző húsz évben gyakorlatilag bűnözők között volt kénytelen tengetni nyomorúságos életét, mint állami vállalatok igazgatója, brüsszeli diplomata és mint az igazságügyi miniszter férje.

Ez a felismerés nagyon bejött neki, mára ő jelenti valójában az ellenzékiséget Magyarországon. Aki nem szereti őt, vagy kritizálja, az azzonnal ostoba, primitív, Fideszes áruló lesz.

Kivéve Hadházyt, aki ugye tényleg az volt.

Namost.

Hadházy elkezdte pedzegetni, hogy a már 8 hónapja ellenzéki kollégája régebben nagyjából pont ugyanazt csinálta, mint mindenki más a Fideszben, ha teheti: túlárazott szerződéseken keresztül adhatott pénzt a haveroknak.

Mivel a Hadházy úrnak nagy respektje van ellenzéki körökben (hiszen Fideszes volt), az ügyből hír lett, erre NERPetinek valamit lépnie kellett, nehogy hiteltelenedjen.

Így hát elhívta szónokolni Hadházyt a közmédia elé.

A másik volt fideszes el is ment, így most együtt harcolnak a Fidesz ellen.

Természetesen MP és Hadházy pontosan úgyanúgy lehetetlennek gondolja a diplomával nem rendelkező kétkezi munkás magyarok számára a bérek növekedését mint annak elötte Mzp, vagy bármelyik liberális – jobboldali politikus társuk.

Így Orbán Viktornak csak annyit kell mondani, hogy szerinte viszont jó lenne ha növekednének a bérek és hogy ő harcol az emberekért.

Vajon kire fognak szavazni az emberek 2026-ban az emberek? A volt fideszesekre, akik azt mondják, hogy nem lehetséges a jobb élet, vagy a jelenlegi fideszesekre, akik szerint lehetséges?

A megfejtéseket a Szocikk.hu szerkesztőségébe várjuk.

A jó megfejtők között értékese nyereményeket sorsolunk ki.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak