Újabb magyar abszurd. Az exFideszes Magyar Péter felnyomta a főpolgármestert, mert az tárgyal a kormánnyal


Azzal a Fidesszel, amit ő húsz éven keresztűl szolgált. Akiknek ő tanácsot adott Brüsszelben. Akik Diákhitel igazgatót csináltak belőle. Akik hozzá adták őt akarata ellenére az igazságügyminiszterhez!

Botrány! Botrány! Botrány! Állítja emberünk. Biztos Karácsony hazudik és zsarolja Magyar Pétert ezt a szegény embert, akinek az élete egy rakás borzalom volt. Hát hogyan állta meg ez a jóember, hogy így eltartsák, miközben látta az igazságtalanásot? Hát hogyan bírt arany kiskanállal reggeli kávét inni a Karmelitában, miközben mások felakasztották magukat annyi adóság miatt, mint amennyi az ő ruhatárának a felét se érti el? Micsoda erős ember! Ez igen!

Még azt is kibírta lelkileg, hogy a saját feleségéről vett fel hanganyagot, mint egy III/III -as ügynök. Vajon honnan szedi ez az ember az akaraterőt? Ki tudja?

De hát igaza van. Karácsony nyilvánvalóan áruló.

Mert állítása szerint – ó Istenem ne hagyj el – Budapest főpolgármestere azt csinálja ami a dolga. Egyeztet az aktuális kormánnyal, hogy mi legyen az ország fővárosával, amit éppen most ő vezet.

A bolygó egyik legaljasabb kormányzásához a világ egyik legbutább ellenzéke és ellenzéki médiája adja a lovat.

Miközben a Német, Francia, Orosz, Kinai, stb, stb (igen Izraeli is) nagyvállaltok kilóra veszik meg az országunkat.

Mi lenne ha egyszer végre az életben nem arról szólna a belpolitika ellenzéki részről, hogy kiből mi lesz, hanem arról, hogy mi lesz velünk, magyar állampolgárokkal? Lesz olyan liberális lap, amelyik enged ilyen híreket is a fősodorba? Vagy tovább nézhetjük még évtizedekig, ahogy gazdag emberek, gazdag gyerekei hisztiznek, hogy most már ők is lehessenek valakik, miközben nyilvánosan szarnak bele, hogy mi történik velünk?

A kérdés költő volt. Tudjuk, hogy nem. Aztán meg nagy kerek szemekkel nézik a választásokon, hogy újra kétharmada van a Fidesznek és 10 százalék felett lesz a Mi Hazánk.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak