Panaszkodnak az ártérre építkező gazdagok, hogy telement szarral az udvaruk


Azt írják, hogy Felszólítjuk Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy a szennyvíz által beterített Római-parton az összes közterületen – nem csak a bicikliúton – azonnal kezdjék meg a 70 hektár víz által elöntött területeinek a fertőtlenítését!

Azt írták, hogy 55 000 ember van közvetlen járványveszélynek kitéve a Csillaghegyi-öblözetben a Pók utcai és Békási lakótelepen.

Szakemberekkel konzultálva kérik a kerületi háziorvosok fokozott figyelmét a szennyvíz által terjesztett betegségek figyelésére az óbudai lakosság körében – írják a közleményben.

A miniszterelnök a tegnapi Árvízinfón elmondta, hogy az operatív törzs ma még dolgozik, a tervek szerint az árhullám ma Mohácsnál tetőzik, majd elhagyja az országot.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak