Már két gólos előnyben van az ősz a nyárhoz képest

Átadták Tiszafüred megújult fõterét

A hazánk fölött átvonuló hidegfront mögött a hét közepén átmenetileg visszamelegszik majd az idő, de már 30 fok alatt maradnak a csúcsértékek. A csütörtökön közelítő újabb hidegfront az Alpok fölött hullámot vet, Olaszország északi részei fölött pedig egy mediterrán ciklon is képződik, amely a hét végén örvénnyik majd a Kápát-medence fölött.

Ugyanakkor nagy a bizonytalanság, mert ha a ciklon középpontja csak alig 100 kilométerrel északabbra, vagy délebbre mozdul el a következő modellfuttatásokban, majd a valóságban, akkor az érzékelt időjárásban hatalmas lehet a különbség; mindazonáltal a pillanatnyi várakozások alapján péntektől jelentős csapadékra van kilátás – hangzik el a HungaroMet videós előrejelzésében.

A Dunántúlon gomolyfelhők zavarják időszakosan a napsütést, és már a keleti országrészben is egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, de maradnak tartósan borult tájak. A csapadékrendszer fokozatosan gyengül, legkésőbb délután északkeleten is megszűnik a tartós eső, de mögötte elsősorban a Dunától keletre helyenként zápor kialakulhat.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak