Eltűnt Lázár János, a minisztériuma is hallgat a dilettáns egykori táskahordóról


Lázár János közlekedésért is felelős miniszter nem mond semmit 3 napja a Keleti pályaudvarban bekövetkezett tragédia ügyében a tárca a Pázmány Péter Katolikus Egyetem új Campusának munkálatairól számolt be. Vitézy eközben azt állítja, hogy Lázár személyes felelőssége is felmerült az ügyben.

„Terv szerint haladnak a Pázmány Péter Katolikus Egyetem új Campusának munkálatai” – írja hétfő esti közleményében az Építési és Közlekedési Minisztérium, egy nappal azután, hogy kisiklott egy vonat a Keleti pályaudvarnál, óriási káoszt okozva ezzel az amúgy is nehéz napokat élő MÁV életében – az több tízezer érintett utasról nem is beszélve.

Mostani közleményében a tárca arról ír, hogy Július 31-vel megkezdődtek és azóta is az ütemterv szerint haladnak a bontási munkálatok a Pázmány Campusnál, Magyarország egyik legnagyobb beruházásánál és az elmúlt 35 év legnagyobb iskolaépítésénél.

Lázár János miniszter legutóbb tegnap késő délután tett ki bejegyzést a Facebook-oldalára, „A tömegközlekedés jó hogyha hatékony, de még jobb ha kényelmes is” – címmel

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak