Független jelöltnek hazudja magát egy erzsébetvárosi pártjelölt


Erzsébetváros magát egyedüli “független” polgármesterjelöltjének tartó erzsébetvárosi önkormányzati képviselő május 25-én (a kampány hevében) a Civil Zugló Egyesület aktivistájaként kampányolt úgy, hogy a szervezete több párttal közösen indul Zuglóban az önkormányzati választáson.

Ezzel párhuzamosan Erzsébetvárosban úgy lép fel, mint aki elutasítja a korrupt pártokat. A mellékelt képeken többek között látható, hogy a Civil Zugló Egyesület a DK és a Momentum zuglói szervezetével közös jelöltet indít, illetve más jelölteket támogat.

Az Erzsébetvárosban hírhedt (korábban jobbikos) Stummer János 2022-ben csatlakozott a Momentumhoz, és éppen Zuglóban aktivizálta magát.

Ezzel a Stummer Jánossal most közös célért kampányol az Élhető Erzsébetváros polgármesterjelöltje Zuglóban. Mindenki el tudja dönteni, hogy ez a jelölt valóban független-e a pártoktól.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak