Pisztollyal lőttek két kukásra a III. kerületben


A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte, hogy tegnap egy ember airsoft pisztollyal lövöldözött a Madzsar József utcában lomtalanítást végző két férfire.

Az FKF munkatársai kórházba kerültek, az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre annyit közölt, hogy „vizsgálatok és megfigyelés céljából” vitték be őket.

A feltételezett elkövetőt a rendőrök előállították. A III. Kerületi Rendőrkapitányság fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást az ügyben, és azt írták, hogy a férfi elszámoltatása jelenleg is tart.

A Budapesti Közművek is megerősítette, hogy kerületi lakossági lomtalanítás közben érte támadás két munkatársukat reggel a harmadik kerületben. Azt is közölték, hogy a meglőtt és kórházba szállított kukásokat gyorssegély fizetésével segítik.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak