A szakszervezeti szövetség is beszáll a január végi sztrájkba

szakszervezet Székely Tamás sztrájk

Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöksége úgy döntött, hogy a pedagógus társadalom melletti szolidaritása és a MASZSZ tagszervezeteinek minél eredményesebb bértárgyalásai érdekében figyelmeztető demonstrációt tart január 31-én – mondta el Székely Tamás a MASZSZ alelnöke.

A tegnapi elnökségi ülés foglalt állást amellett, hogy támogatja a 3 havi álláskeresési idő meghosszabbítását 270 napra. A MASZSZ már többször kezdeményezte a 3 havi álláskeresési idő növelését. Legutóbb a COVID helyzetből adódó elbocsátási hullám idején követelte, hogy növeljék ez időt.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak