Olyan időjárás lesz a héten, hogy a fal adja a másikat


Kedden mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de a nap első felében az ország északkeleti harmadán kisebb eső, zápor is kialakulhat. Többfelé élénk lesz az északi, északnyugati szél. A csúcshőmérséklet 12 és 21 fok között alakul, északkeleten lesz hűvösebb az idő.

Szerdán az ország keleti, északkeleti felén napos idő várható, nyugaton viszont több felhő lehet az égen, ám csapadék ott sem várható. A Dunántúlon többfelé feltámadhat a keleti-délkeleti szél. Hajnalban északkeleten gyengén fagyhat, nyugaton, délnyugaton enyhébb lesz az idő. Napközben 13-17 fokot mutathatnak a hőmérők.

Csütörtökön is megmarad ez a kettősség: keleten, északkeleten naposabb időre készülhetünk, míg nyugaton változóan felhős időre van kilátás. Eleinte a nyugati határszélen előfordulhat kisebb eső. A keleti-délkeleti szél többfelé élénk, északnyugaton erős lehet. 13-19 fokig melegedhet a levegő napközben.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak