Örkény sírva könyörögne a receptért: Két exfideszes azon vitatkozik, hogy ki az áruló


A napokban robbant ki Hadházy Ákos és Magyar Péter vitája. Hadházy Ákos azzal vádolja Magyart, hogy az túlárazott szerződésekkel szerzett pénzt a barátainak, akikkel most is együtt nyomják az egykori diákhitelvezér, és egykori igazságügyminiszterférj pártját. Magyar Pétre azzal kontrázott, hogy volt párttársa ahelyett, hogy kussolna, ahogy az kell, most a volt pártjuknak a Fidesznek ad muníciót ellene.

Innen a balszélről csak annyit jegyeznénk meg, hogy tragikusnak tartjuk, hogy ez a két ember egyáltalán ellenzékinek mondható. Az meg, hogy gyakoraltilag meghatározzák az ellenzéki közbeszédet nonszensz.

Hadházy Ákost nem zavarták az alkotmánymódósítások, de az igen, hogy nem kapott trafikot. Szekszárdon osztja az észt azzal a Magyar Péterrel karöltve, aki hosszú évekig volt az egész rendszer egyik legnagyobb kiszolgálója.

Örkény István hazánk egyik legnagyobb írója, a groteszk stílus egyik megteremtője hazánkban, sírva könyörögne azért, hogy ilyen egyáltalán az eszébe juthasson. De szerencséjére nem neki kell ezt a helyzetet elviselnie.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak