Bántalmazó Puzsér szerint ott van a sajtószabadság, ahol ő bánthat másokat


A Szocikk.hu szerkesztőségének összes újságírója ingyen és bérmentve dolgozik, hogy legyen újságja a magyar baloldalnak. Tesszük ezt jó szívvel, büszkén arra amit csinálunk. Mások is dolgoznak ebben a szakmában, sok száz millióból, sok tizmillióért külföldi milliárdosok, a magyar liberális elit és a Fidesz kegyelméből. Ez a cikk most róluk szól.

Eszes Péter elvtársunk írása.

Van egy ember, aki abból él, hogy verbálisan bántalmaz más embereket, akár megérdemlik, akár nem. Ő Puzsér Róbert.

Van egy másik ember, aki azzal büszkélkedik, hogy marxista, de kapitalista módon vezeti a vállakozását, a bolygó leggazdagabb kapitalistájától kap támogatást, csak jobboldali, náci, vagy liberális megmondó embereket enged be a műsorába. Ő Gulyás Márton.

Ez a két nagyszerű ember beszélgetett a minap arról, hogy s mint történt Puzsér mindenkit megalázó megmondó ember kirugatása az ATV-ből.

Róbert hosszasan mondta. miért volt neki oké a Fidesz által is befolyásolt ATV-n dolgozni és, hogy szerinte miért rúgták ki onnan őt négy év után. Azért, mert most már annyira durva a helyzet, hogy ő oda már nem fért be, és most már így az ATV már bizony végleg elvesztette független sajtótermék nevét, vállalhatatlan, fertő, stb stb.

Ugyanebben a műsorban elhangzott, hogy amúgy az ATV-n konkrétan majdnem csak ellenzékiek szólalnak meg, de hát Puzsér szerint senki sem ellenzéki rajta kívül. Tehát ha ő nincs ott, akkor az egy Fideszes médium…

Aztán Róbert azt is megmagyarázta, hogy miért dolgozik az Index nevű egyértelműen kormányközeli lapnak. Hát nyilván azért, mert ha őt ott engedik megszólalni, akkor az egy szabad újság.

A nagyon marxista Gulyás elvtárs amúgy sokszor rámutatott Róbert iszonyatossan primitiív faszságaira, önellentmondásaira, de természetesen egyetlen másodpercre sem vetült fel, hogy a morális igazság ne azé a Puzséré legyen, aki egy vitában üvöltve érvel a másikkal, hogy az milyen ostoba. Hiszen nem azt mondja amit ő…

Természetesen a lábán az én egész ruhatáramnál drábább cipőt hordó, Soros Györggyel üzeletelő, a méiából évente százmilliókat kereső, nagyon baloldali, nagyon marxista, Gulyás elvtárs, azért a legfontosabb kérdést nem tette fel.

Hogy Puzsér legfüggetlenebb, az elmúlt 20 évben semmilyen érdemi produktomot felmutatni nem tudó, másokat szóban bántalmazó értelmiségi kolléga vajon hány tíz millió forintott keresett és keres most azzal h. nyilvánvalóan kormányközeli médiumoknak IS dolgozik?

Innen a fűtetlen Szocikk irodából üzenem, hogy menjetek a picsába!

Menjetek a büdös picsába.

Eszes Péter

Szerkesztőségünk megjegyzi, hogy nem minden vélemény cikk tükrözi a szerkesztőség álláspontját, de ez esetben tökéletesen egyetértünk kollégánkkal. Tényleg menjetek a picsába!

Székely Sándor – főszerkesztő

Banszki – főmunkatárs

Uj Péter – főmunkatárs

Kakas Livia – munkatárs

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak