Halálos baleset – kombájn gázolt el egy 17 éves fiút Battonya mellett


Halálos közlekedési baleset történt hétfőn Battonya mellett. Ez úgy derült ki, hogy este 8-kor egy buszvezető szólt a rendőrségnek, hogy az út mellett egy élettelen férfit és egy összetört kerékpárt látott.

A rendőrök kiderítették, hogy az elhunyt battonyai, 17 éves. Láthatósági mellény nélkül, kivilágítatlanul közlekedett az úton, és egy kombájn üthette el. A jármű vezetője nem maradt ott a helyszínen.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indított nyomozást. A rendőrök a keddre virradó éjszakán, éjfél után nem sokkal megtalálták Hódmezővásárhelyen, az otthonában az 58 éves férfit, aki a kombájnt vezette.

A police.hu oldalon arra figyelmeztet a rendőrség, hogy aki balesetet okozott, akár megsérült valaki, akár nem, hívja a 112-es segélyhívó számot.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak