Hús helyett szója, benzin helyett akkumulátor. Mindenkit le- és megalázó vegán elektromos autós gazdagok, Szevasztok!

Mercedes MTI Fotó: Ujvári Sándor

Van ez az elképesztően gazdag a Földért hihetetlenül aggódó, magát minden és mindenki elé helyező, mindenen és mindenkin megsértődő, valójában csak magával foglalkozó, önző, agresszív és totálisan feleselges tudással rendelkező unatkozó fiatalokból, fiatal felnőttekből álló – itthon pár tízezres, világszerte sok milliós – csapat akik elképesztő arroganciával tolják magukat mindenhol és azt hiszik, hogy ők valami élharcosai valaminek, miközben csak totálisan élet- és emberellenesek, mert megtehetik a szüleik pénzéből, hatalmából.

Utáljuk őket. Az összeset.

Aki szót emel a veganizmus és akkumulátoros autók ellen, az buta, szemét, ostoba, helyesen írni nem tudó, primitív, Fideszes, ellenzéki, paraszt, proli. Így. Együtt..

Miközben pontosan tudják, hogy azért mert ők állatszeretetből nem akarnak húst enni esőerdőket vágnak ki a kurva monokuluturás szójájukért Brazíliában, amivel állatok százmillióit írjták ki évente.

Azt is tudják, hogy az akumulátorral működő dolgok elképesztően környezetszennyezőek a gyártási és a hulladéktárolási időszakban, plusz az elektromos áram előállítása is az. Csak az elektromos autók üzemben tartása környezetkímélő, amit ugye nekik kell csinálni, szóval az is rendben van.

Szóval az van drága feleim az úrban és a szocializmusban, hogy a Föld bolygó több mint 8 milliárd emberét szó szerint pár tíz millió a mi munkánkkal, és a tólünk elvett pénzen meggazdagodott ember tesz tönkre.

Ne hagyjuk.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak