Győzött a kapitalizmus: a gazdagoknak pénze van a dolgozóknak pedig hitele

kapitalizmus

Harmincnégy évvel azután, hogy sikerült megszabadulni attól a rendszertől, ami garantálta az állampolgárainak a jó minőségü oktatást, egészségügyi ellátást és hazai ételt, ami megőrizte a mezőgazdaságot és ipart teremtett Magyarországon végre a helyére került minden.

Magyarországon a felső tíz százaléknak elképesztő mennyiségű pénze van, míg a többi magyarnak elképesztő mennyiségű hitele van. Mindeközben az

  • Oktatás értelmezhetetlen,
  • Egészségügy szétverve,
  • Mezőgazdaság egy vicc ahhoz képest ami volt.
  • Gyáraink mind külföldi kézben.

A hivatalos ellenzék jobboldalibb és gazdaságpolitikailag liberálisabb mint a jelenleg hatalmon levők.

Szerkesztőségünk álláspontja szerint, jelenleg nem állunk jól, de innen szép nyerni.

Első lépésként szerkesztőségünk innen is üzeni az országunk lakóit (minket) kirabló mindenfajta gazdag embernek aki mások nyomorán lett gazdag, (mindegy, hogy az USA ból, Kinából, Izraelből, vagy itthonról jön), hogy menjen picsába és ne jöjjön vissza soha többet. Most.

A többi majd megoldjuk mi. Az úgynevezett magyar nép.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak