Itt a vég: Azariahnak saját kezűleg kellett behangolnia a gitárját

Azahriah

Történt, hogy a totálisan érthetlen szövegekkel és ugyanazzal a dallammal operáló új magyar szupersztár ellátogatott egy nagy hagyományokkal bíró Szerbiában található fesztiválra. Itt elég jó idősávban, de mérsékelt érdeklődés mellet lépett fel, és a koncert elején bizony voltak döccenők. No nem az döccent, mint amivel híres lett, ezúttal nem szerelmesekedett a toitoinál senkivel.

Nem volt behangolva a gitár rendesen!

Ilyenkor ugye az szokott történni, hogy valaki behangolja. Ha ez nem maga az énekes, akkor bizony egy road, míg az énekes meg a zenekar többi része szórakoztatja a népeket, ha már azok méltoztatták ingüket – gatyájukat kifizetni, hogy jól érezzék magukat a kapitalista szemétládák álltal működtettett zeneiparban nekik szánt színpad előtti részen.

Namost nagyon cuki és felelősgételjes szupersztárunk ezt úgy oldotta meg, hogy egyrészt elküldte a közönséget inni, elmondta, hogy nem ő a hibás a hamis gitárjáért, hanem a menedzsment, majd levonult a színpadról és „ó uram isten ne hagyj el minket” az armaggedonban saját (!!!!!!) kezeivel hangolta be a gitárját.

Majd hősiesen folytatta a koncertet.

Azi. A Szocikk.hu szerkesztősége egyöntetűen veled van. Botrány ami veled történt, szerintünk minimum név szerint meg kéne nevezned a bűnösöket, hogy életük végégi bántalmazhassuk őket a hibájukért.

Ezen felül sajnáljuk ami a kezeddel történt, durva hogy a 21. században egy akkora művésznek mint te vagy, még a saját testrészeit kelljen használnia ahhoz, hogy közreadhassa csodálatos művészetét.

Azt javasoljuk, hogy menj el nyaralni valami trópusi szigetre. Pihend ki magadat, eleget dolgoztál, szenvedtél már értünk. Aztán ha visszajöttél úgy ötven év múlva, majd megnézzük, hogy van e értelme az újrakezdésnek…

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak