A NER diadala a NER felett, a csalódott Fideszesek visszaszerzése zajlik


Egy időben olyan sopánkodásokat is lehetett hallani, hogy mivel az ellenzéki pártok mindegyike annyira pocsék, hogy csak na, ezért a Fidesz saját maga lesz kénytelen épkézláb ellenzéki pártokat kitermelni. Ez a törekvés hozott ugyan kezdeti sikereket, hiszen a Momentum sokáig a Fidesz klónjának tűnt, de ma már ez is inkább foglalkozik az ellenzék valódi, mintsem a Fidesz ál-ekézésével. Annyi show-elemet persze fel tud mutatni, hogy feljelentette a Fideszt az EP-nél, s Deutsch kolléga próbál is ebből valami sztorit fabrikálni, azonban egyelőre kevés eredménnyel.

Ennél egy fokkal jobban sikerült Vona Gábor produkciójának felkarolása, s láss csodát, a rengeteg beleölt pénz termőre fordult, hiszen az egykori nácivezér mára az egyik legpotensebb, legműveltebb ellenzéki közszereplővé gyúrta ki magát úgy, hogy lényegében semekkora veszélyt nem jelent a NER-re nézvést. Intellektuálisan viszont valóban szép teljesítmény.

Az élet persze nem állt meg ennyivel, hiszen a Fidesz busásan megfizeti a parlamenti, azaz a hivatásos ellenzéki pártokat, pontosabban ezek frakcióit, illetve képviselőit, azonban ezek már annyira elfáradtak, hogy hovatovább az Isten pénze sem elég arra, hogy bármiféle értelmes akcióba fogjanak. Jellemző, hogy egy hatalmas társadalmi gőzleeresztés után gondoltak tömegtüntetést szervezni, ráadásul olyan témában, ami a nagyjából a kutyát sem érdekli, azaz hogy ki választja meg a nem létező köztársaság elnökét?

A NER azonban gőzerővel dolgozik saját alternatíváin, hogy még időben ki tudja használni, vagy meg tudja semmisíteni őket.

A leglátványosabb pukkanás Simicska Lajoshoz kötődik, aki felfuttatta a hazai fasisztákat, majd a lopott vagyonát készpénzre váltva nyugdíjazta magát. Tekintsük ezüstérmesnek a Gyurcsány-Dobrev házaspárt, akik a NER-ben is megmaradhattak milliárdosok, miközben az összes szoci üzletember vagy átállt, vagy felkopott az álla. Gyurcsányék nemrég liberálisok, később polgári baloldaliak, majd most szociáldemokraták lettek, s fizessenek a gazdagok jeligére vettek egy hatalmas és méregdrága lakást ugyanazon a környéken, ahol Orbán Viktor, Karácsony Gergely, Ungár Péter, Kovács Gergely stb. laknak, azaz a budai hegyvidéki elitnegyedben.

Ha nem lenne ez elég, akkor megtetézték még Magyar Péter belázításával, aki szintén a csalódott fideszesekre gyúr, úgy mint azt Vonán kívül Jakab Péter, Toroczkai László, Márki-Zay Péter is meghirdette. Úgy látszik a legkapósabb választói réteg a csalódott fideszesek lettek, ami persze rendszerváltó léptékben akkor tudna előállni, ha az összes fideszes csalódna a Fideszben.

Akárhogy is nézzük, ügyes. Ott tartunk, hogy a csalódott fideszesek összefogását és egyben tartását is maga a Fidesz intézi. Olyasmi ez, mint valaha Olaszországban, amikor a maffiamentességi igazolásokat a maffia állította ki.

bankski –

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Újabb családot gázoltak el zebrán

Brutális videót tett közzé a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség egy balmazújvárosi balesetről. Egy édesanya gyerekülésben vitte át a gyermekét biciklivel, amikor elütötte őket egy figyelmetlen autós