A Magyar Szolidaritás Mozgalom listát fog állítani Budapesten az önkormányzati választáson

Cséplő Dániel Dankóné Hegedűs Jolán Hunwald György Kál Károly Magyar Szolidaritás Mozgalom Simon György Székely Sándor SZOLI24

Székely Sándor az egyesület elnöke a közleményben azt írja, hogy az elmúlt évtizedek, évek és egyáltalán nem utolsósorban az elmúlt hetek pártpolitikai csatározásai egyértelművé tették, hogy a politikai pártok képtelenek bármifajta együttműködésre, hiszen mindig fontosabb számukra a politikai pozíció, mint az emberek érdeke.

Budapest előtt számos probléma áll, amit a jelenlegi struktúrában képtelenség megoldani, elég ha a közlekedésre, a lakhatási válságra, a bűnözésre, az agglomerációban élők problémáira, a rozsdaövezetekre és a hajléktalankérdésre gondolunk.

A Szolidaritás Mozgalom az elmúlt bő fél évben a programjáról beszélt a nyilvánosságban, az elmúlt hetekben pedig elkezdte bemutatni a jelöltjeit, mely folyamat a következő napokban, hetekben folytatódni fog.

A Szolidaritás Mozgalom eddigi polgármesterjelöltjei civil szervezetekkel együttműködve:

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak