A mohóság és az extraprofit miatt fog éhségsztrájkolni Bakács Tibor


A jelenleg érvényben lévő végrehajtási törvény miatt hétfőtől éhségsztrájkba kezd Bakács Tibor. Úgy véli, rengeteg embert csak kihasználnak Magyarországon, aminek az oka az extraprofit és a mohóság.

Bakács Tibor újságíró, kritikus a közösségi oldalán számolt be arról néhány napja, hogy úgy döntött, hétfőtől a Parlamenttel szemben éhségsztrájkba kezd. Azt írta:

„Nem valamiféle nevetséges Gyurcsány-színjáték lesz – nem fogok sem enni, sem inni addig, amíg nem változtatják meg a bírósági végrehajtási törvényt, mert erkölcstelen, aránytalan, precedens nélküli a magyar jogtörténetben, ha nem, akkor meghalok, s mondom nektek boldogan, mert ez már nem élet, hanem lélekölő nyomorúság.”

Az okokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy “Pár hónapja újra lecsapott rám a végrehajtás valamelyik pribékje, s megint levettek 200 ezerrel egy buszjegy miatt. Az iratból nem derül ki, mikor blicceltem, hány éve stb. Még ezt is befizettem, mert azt gondoltam, egyszer úgyis vége lesz. Hát nem. A mai fizetésemből megint levették az egyharmadát”

Azt írta, elege van ebből az életből, ahol minden erejével azon dolgozik, hogy fenntartsa magát, létminimumszinten vegetáljon, de erre nem adnak neki esélyt. Úgy véli, rengeteg emberrel történik ez Magyarországon, aminek az oka az extraprofit és a mohóság.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Újabb családot gázoltak el zebrán

Brutális videót tett közzé a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség egy balmazújvárosi balesetről. Egy édesanya gyerekülésben vitte át a gyermekét biciklivel, amikor elütötte őket egy figyelmetlen autós