Újra megszólalt a kegyelmes pedofilsegítő bűnöző: fenyegetőzik, egyrészt másrészezik és relativizál


Csütörtökön ismét megosztott egy terjedelmes írást a pedofilsegítő, amelyben kitért arra, hogy az előző írása után „sokan együttérzésüket fejezték ki felém, miután megismerték a tényeket”. Ezt megköszönte, majd azt írta, örül annak, hogy egyre többen ismerik meg az álláspontját.

K. Endre arról is írt, hogy szerinte támadói „ócska, álságos lejárató propagandával most már mindenkit besároznának”.

Visszautalt arra is, hogy a napokban nyilatkozott a Blikknek, és elmondta, hogy „magam is mélységesen elítélem a pedofíliát, sajnálom, ami történt, tanárként és tisztességes emberként is együttérzek az áldozatokkal”.
„Azt is elmondtam ebben az interjúban, hogy a volt igazgató mellett egy másik nevelő is követett el gyalázatos pedofil szexuális bűncselekményt gyerekek ellen. Őt személyesen én buktattam le és távolíttattam el az otthonból, be is ismerte szörnyű tettét, el is ítélték emiatt a volt igazgatóval együtt, de az igazgató csak 8 év letöltendő fegyházat kapott, az általam lebuktatott pedofil nevelő pedig csak másfél év felfüggesztett börtönt kapott. Ennek kétszeresét kaptam (3 év 4 hónap börtönt) letöltendő büntetésként, noha nem követettem el pedofil bűncselekményt” – fogalmazott K. Endre, aki ezután arra is kitért, miért kapott elnöki kegyelmet.

„Ráadásul másfél év börtönt leültem és a kegyelmi döntés is rajtam hagyott még közel 2 év börtönt 5 évre felfüggesztve. A kegyelemre az is okot adott, hogy a gyermekotthonból való önkéntes távozásom után az egyik oktatási intézményben, ahol már vád alatt álló testnevelő tanárként dolgoztam ott is felléptem a szexuális zaklatás ellen: a tornaterem fiú öltözőjében egy nagyobb gyerek próbált szexuálisan zaklatni néhány nálánál fiatalabb és fizikailag gyengébb gyerekeket. Ügyeletes tanárként teljesítettem kötelességemet, a fiúöltöző ellenőrzése során tetten értem az elkövetőt, amiből rendőrségi ügy lett. A szülők hálájukat fejezték ki, hogy nem kellett gyermekeiknek elszenvedniük egész életükre kiható sérelme” – írta.

Hozzátette azt is, hogy a “kegyelmi ügyem kapcsán gerjesztett hisztériakampányban számtalan, a személyemet súlyosan sértő és valótlan tényállítás hangzott el.”

A pedofilt segítő elítélt bűnöző nem húzza meg magát erdélyi édesanyja szoknyája alatt, hanem üzen a rágalmazóknak, hogy minden lejárató megnyilvánulásukat figyelemmel kíséri, a jog adta lehetőségekkel a leghatározottabban fel fog lépni ellenük, és mindazok ellen, akik leírják, hogy K. Endre egy pedofilt segítő aljas kis ócska szarházi.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak