A börtön helyett már otthon volt a pedofil igazgató helyettese, amikor Novák kegyelemben részesítette


Most derült ki, hogy a bicskei gyermekotthon fiatalokat molesztáló igazgatójának helyettese már Novák kegyelmi döntését is otthon várta, hiszen már korábban kiengedték a történtek ellenére A kegyelem értelmében büntetett előélete sem lesz a férfinak.

Novák Katalin köztársasági elnök 2023. április 27. napján kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének, de csak kost derültek ki a részletek. 

A férfit korábban azért ítélték 3 év 4 hónap börtönre, mert tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, mégsem tett semmit, sőt hamis vallomást írt az egyik gyerek nevében, amit a saját irodájában, az igazgató jelenlétében akart aláíratni az érintett fiatallal.

A férfi egyébként a kegyelmi kérvénnyel párhuzamosan harmadfokon is megtámadta a börtönbüntetését. A Kúria eljárása tehát még zajlott, amikor meghozták a kegyelmi ítéletet, így ez az áprilisi döntés is bekerült a harmadfokú határozat szeptemberi szövegébe – írta a 444. A Kúria helybenhagyta az első- és a másodfokon is kiszabott letöltendő büntetést, így a pedofil igazgató helyettese jogerősen is kényszerítést követett el még úgy is, hogy a kiszabott büntetését nem kell letöltenie és a kegyelem értelmében büntetett előélete sem lesz.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak