Több mint 4 milliárdból elkészült a karcagi bálnacsontváz

karcag

A munkák állásáról  kaptunk fotókat, rossz hír, hogy vonattal nem lehet megközelíteni a sámándobot, mert a környéki szárnyvonalat pár hete bezárta a kormány.

A fénypróba már augusztusban sikeresen lezajlott, így az eredeti arcára most már távolról sem hasonlító Sámándob rövidesen megnyithatja a kapuit Varga Mihály pénzügyminiszter és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szülővárosába látogató turisták

A vonatkozó közbeszerzés legfrissebb, 2022 novemberi szerződésmódosítása szerint a pavilonhoz pincét és előcsarnokot, állandó kültéri fedetlen színpadot, valamint két akadálymentes felvonót is csatoltak, a közeli és távlati képét azonban nem csak ezekkel, de a burkolatok cseréjével, illetve a színezéssel is gyökeresen átírták.

Az átfestett, magyaros bálnacsontvázzá alakított egykori milánói világkiállításra készült ízléstelen épület megosztja a karcagiakat.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

A Kossuth tér magánya

Lássuk be, egyes ún. ellenzéki pártok teljesen beleszoktak, hogy érdemben már senki nem kíváncsi rájuk. Azt régebb óta megszokhatták, hogy a Kossuth téri bazi nagy