Piszkos ügyek után nyomoz a Szolidaritás Mozgalom Erzsébetvárosban

Erzsébetváros Magyar Szolidaritás Mozgalom

Vajnai Attila a Szolidaritás Mozgalom helyi aktivistája szerint indokolatlanul fizet Erzsébetváros önkormányzata havi 20 millió forintot kézi takarítására egy vállalkozónak – derült ki az M1 Híradó műsorából.

Vajnai közel fél éve próbálja közérdekű adatigénylésekkel feltárni, hogy Erzsébetváros önkormányzata miért fizet ki havi 20 millió forintot Belső-Erzsébetváros kézi takarítására úgy, hogy a valós munkáért ennél sokkal kevesebbet fizet az érintett alvállalkozó.

Budapest belvárosa – a hetedik kerületi Erzsébetváros is – tele van problémákkal. Sok az autó, nagy a zaj, rengeteg az ember, és természetesen sok a szemét is. Rádásul itt található a bulinegyed egy része is, ami szintén nem könnyíti meg a kerületben lakó emberek életét.

Videó

 

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak