Megkezdte miniszterelnöki kampányát a ferencvárosi PAD!


Úgy tűnik új nehézsúlyú szereplője lett a magyar belpolitikának. Történt ugyanis, hogy egy budapesti pad – nevezzük mostantól A PAD-nak – befestette magát szivárványos színűre.

Ezt természetesen az LMBTQ aktivisták úgy vették, hogy támogatja a meleglobbit. Igen ám, de nemsokára A PAD befestette magát a legnépszerűbb – tehát nem a legjobb MTK, hanem a legnépszerűbb – footbal csapat szineire.

Lett is nagy felháborodás. A PAD mindenfajta pénzbeli befektetés nélkül olyan médiakampányt kapott, mint senki más az országban.

Háború Ukrajnában? Megszűnő állami egészségügy? Oktatásiügyi anomáliák? Nem létező fizetések? Ugyan!

A PAD színe immár többszörös vezető hír. Szivárványos, barna, zöld-fehér, mindig más és más. Politikai elemzők elmezik a helyzetet. És A PAD ismertsége nőttön nő. A változó színeivel lassan meghódítja az egész országot.

Orbán és Gyurcsány hiába próbálnak maguk is színt váltani, nem megy. Voltak már áruló szocialisták, millárdosok, ügyeskedő közép-európai miniszterelnökök, bukottak és sikeresek. De a jövő már nem az ő kezükben van. immár ők is csak követik trendet. Nem ők diktálják. Végük van.

A PAD nyert.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény

A lopott kincs visszajár

Számtalan értékes műkincs lakozik meglehetősen illetéktelen helyeken. A legnagyobb “összehordott” gyűjtemény minden bizonnyal Rómában, pontosabban a Vatikánban van, ahol évezredekre visszamenőleg találunk különböző remekműveket, úgymint

Hazai Vélemény

A franciák csak félig viccelnek

Immáron sokadjára történt Franciaországban, hogy a szavazópolgárok játszásiból megtolják a szélsőjobbot, majd a mindent eldöntő második fordulóban helyre is teszik. Budapestről nézve ez elég bizarr