Novák elnök szerint azért születik nagyon kevés gyerek, mert lenézik a magyar anyákat Brüsszelben


„soha nem látott erők dolgoznak azon, hogy a családokat szétszakítsák” és eltántorítsák a fiatalokat a gyerekvállalástól. Az anyából, apából és gyerekekből álló családok ugyanis szerinte „célkeresztbe kerültek”, mitöbb, „sokan lenézik azokat, akik a gyermeknevelésben teljesednek ki”. Sőt, sokan támadják a családközpontú magyar modellt és „meg akarják akadályozni, hogy magunk döntsünk arról, hogyan neveljük a gyermekeinket”, de mi „meg fogjuk védeni gyermekeinket, kultúránkat és a hagyományainkat”.

A magyar családtámogatási politika nem volt képes elérni azt a célt, hogy érdemben növekedjen a születések száma, sőt, 2022-ben történelmi mélypont közelébe esett a gyerekvállalási kedv.

Köztársasági elnök asszonyunk lett tehát az új megfejtő, alezredes férjét szerencsére nem fenyegetik a tudjukkik.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak