A maszk mától nem kötelező, de ajánlott

koronavírus maszk

Bár mától nem kötelező a maszkviselés a Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint, de ettől még erősen javasolt.

Figyelnünk kell továbbá arra is, hogy Ukrajnában mindössze 35 százalékos az átoltottság, s amíg onnan ilyen nagy tömegben jönnek az emberek, továbbra is komoly veszélyt jelenthet a koronavírus.

A könnyítés ugyanakkor számos területet érint, hiszen azon munkáltatók, amelyek korábban fizetés-, illetve illetmény nélküli szabadságra küldték oltatlan munkatársaikat, a kormányrendelet szerint haladéktalanul értesíteniük kell őket arról, hogy mikor vehetik fel ismét a munkát.

A lazító intézkedések szerint a fogorvosi kezelések is járványügyi korlátozások nélkül végezhetők. Azaz már itt sem kérhető az ellátás feltételeként sem a védettségi igazolvány, sem annak hiányában a negatív PCR-teszt.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

A Kossuth tér magánya

Lássuk be, egyes ún. ellenzéki pártok teljesen beleszoktak, hogy érdemben már senki nem kíváncsi rájuk. Azt régebb óta megszokhatták, hogy a Kossuth téri bazi nagy