Ausztriában kötelező a koronavírus elleni oltás

Ausztria büntetés hatóság kötelezés oltás

 

A hatóságok március 15-től fogják ellenőrizni az emberek oltási státuszát, aki nincs beoltva 3600 euró is lehet a bírság – írja a HVG.

Az osztrákok a mai napon bevezette azt a jogszabályt, amely kötelezővé teszi a koronavírus elleni oltást a 18 éven felüliek számára.

Az osztrák kormány azt gondolja, az oltások hatékonyak a súlyos lefolyású fertőzés ellen. Azért van szükség a törvényre, hogy a jövőbeni lezárásokat megelőzzék.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Parlament a szarban

Számtalan politikai elemző gyakorta szórakoztatja olvasóit, hallgatóit, nézőit, miszerint az Európai Parlament egy magas habzású, de gyenge hatékonyságú intézmény, s gyakorlatilag semekkora befolyással nem rendelkezik