Az iskola mosdójában írt be magának elégséges jegyeket a bukott tiszafüredi diák, közokirat-hamisítás miatt emeltek ellene vádat

bűn iskola

A tiszafüredi középiskolás “barkácsmegoldást” választott és elégségesre javította az elégtelen jegyeit a bizonyítványában több tárgyból is – írja az Eduline.

A Szolnoki Járási Ügyészség próbára bocsátást kért a lányra azzal, hogy rendeljen ki mellé pártfogót.

A Szolnoki Járási Ügyészség közokirat-hamisítás miatt emelt vádat a 16 éves lány ellen, az ügyészség tájékoztatása szerint a lány irodalomból és angolból zárta is elégtelennel a 2020/2021-es tanévet,

ezért a tavaly júniusi évzáró után félrehúzódott az iskola mosdójába, és a frissen kiosztott bizonyítványában az elégtelen osztályzatokat tollal elégségesre „javította”.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak