Koronavírusban meghalt édesanyja miatt feljelentette Orbánt egy gyászoló

halálozás kínai vakcia tragédia

 

A nagykanizsai Ferincz Jenő húga a zalaegerszegi Szent Rafael Kórházban halt meg koronavírus-fertőzésben, az édesanyja pedig a Kanizsai Dorottya Kórházban hunyt el, ö is a koronavírus miatt – írja a blikk.hu.

Amikor megkapta az édesanyja a kínai vakcinát, nem volt olyan jogi helyzetben, hogy választhatott volna más vakcinát – hangsúlyozta Ferincz Jenő, aki most emberölés miatt tett feljelentést, mivel idős édesanyja kettő kínai oltás után halt bele a koronavírusba.

Ferincz Jenő kiemelte, hogy valakinek jogi felelősséget kell vállalnia azért, ami az édesanyámmal és valószínűleg sok más, hozzá hasonló helyzetű idős emberrel történt. Sinopharmmal oltották be, amiről kiderült, hogy időseknél az esetek jelentős részében nem ad valós védelmet a Coviddal szemben.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak