Másfél hónapja alakult egyesület kapott 55 milliót Debrecenben

Debrecen future of Debrecen Papp László támogatás

Debrecen polgármestere működési és felhalmozási célra ítélt meg támogatásokat a városvezetés zöldpolitikai kampányát segítő egyesületnek 55 millió forint önkormányzati pénzt – írja a debreciner.hu.

A bíróság 2021. május 31-én hozott végzésében nyilvántartásba vette a Future of Debrecen Egyesületet. 2021. április 22. óta Debrecen önkormányzata három szerződést kötött a Future of Debrecennel kapcsolatban. Ezek közül kettőt is az újonnan létrehozott egyesülettel hozott létre a városvezetés, Papp László polgármester július 9-i egyedi támogatási döntései alapján.

Az egyesület a július 16-án megkötött szerződések szerint több mint 45 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott működési célokra, valamint majdnem 10 millió forintot felhalmozási célra.

Összesen tehát kereken 55 millió forint közpénzzel támogatta meg Papp az akkor másfél hónapja létező egyesületet.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Újabb családot gázoltak el zebrán

Brutális videót tett közzé a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség egy balmazújvárosi balesetről. Egy édesanya gyerekülésben vitte át a gyermekét biciklivel, amikor elütötte őket egy figyelmetlen autós