Minden magyar vállalkozás Orbán vejének utalja ezentúl a kamarai tagdíjat

bank kamara Orbán tagdíj

 

Az országos iparkamara honlapján egy felugró felhívás hívja fel a figyelmet arra, hogy mostantól a Gránit Banknál vezetett számlaszámra kell megfizetni a hozzájárulást. Akinek tartozása van az előző évről, annak még a vállalkozás székhelye szerint illetékes területi kamarának kell utalnia a hozzájárulást.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a BDPST Group, vagyis Tiborcz István cége belépett a bankpiacra, megvásárolta a Gránit Bank többségét. A bejelentés szerint a jövőben továbbra is Hegedüs Éva, a jelenlegi elnök-vezérigazgató irányítja a pénzintézetet, de a BDPST megvette Hegedüs Éva cégének döntő részét (E.P.M. Tanácsadó Kft.) és tőkeemelést is kilátásba helyezett.

Telex.hu

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Újabb családot gázoltak el zebrán

Brutális videót tett közzé a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség egy balmazújvárosi balesetről. Egy édesanya gyerekülésben vitte át a gyermekét biciklivel, amikor elütötte őket egy figyelmetlen autós