Kirúgták Novák Katalin férjét, majd a Fidesz kérésére visszavették

MNB munkatárs Veres István Attila
Novák Katalin családokért felelõs tárcanélküli miniszter (b) megbeszélést folytat Ana Mendes Godinho portugál munkaügyért, szolidaritásért és szociális biztonságért felelõs miniszterrel Portóban 2021. május 6-án.

Sok kérdés merült fel annak kapcsán, hogy folytatja-e a Magyar Nemzeti Banknál a munkáját Veres István Attila, a leendő köztársasági elnök férje – írja az Index.

Novák Katalin férjét Matolcsy György érkezése után, egy tisztogatási hullámban már egyszer elküldték a jegybanktól, vajon kirúgják-e újra?

Balog Zoltán, az emberi erőforrások akkori minisztere kérésére visszavették, előléptették és fizetésemelést is kapott.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Magyarország kisebbsége választ

A Delphoi Vote Research (DVR) választások előtti közhangulat mérése
A Delphoi Vote Research, Magyarország legpontosabb és leghatékonyabb közvéleménykutató intézete az ISZOMM térítésmentes megbízása alapján a normandiai