“Rágyújtani a házat éjszaka!” Halálosan megfenyegették Székely Sándor, oltáspárti országgyűlési képviselőt

COVID feljelentés fenyegetés Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom javaslat oltás Székely Sándor

 

A képviselő a mai sajtótájékoztatóján megemlítette, hogy ő személyesen, de sajnos a családja is kap fenyegető üzeneteket bizonyos oltásellenes személyektől, amelyekkel kapcsolatban a szükséges jogi lépéseket rendőrségi feljelentések formájában megtette.

Székely pártja, az ISZOMM teljes szolidaritásáról biztosította képviselőjét, hiszen a politikai véleményéért senkit, jelen esetben egy országgyűlési képviselőt nem lehet következmények nélkül életveszélyesen megfenyegetni. Egy kormánynak nem az a dolga, hogy képviselői javaslatokat lesöpörjön, hanem az, hogy minimum megvitassa – írja az ISZOMM friss közleményében.

Miközben a felnőtt lakosság hovatovább négyötöde felvette legalább az első oltást, egy makacs, oltásellenes csoport valójában fogva tartja a kormányt. Itt nem csupán a kinyilvánított népakarattal szembeni flegmaságról van szó, hanem arról is, hogy a megbetegedetteket a mai magyar egészségügyi szolgáltató rendszer nem tudja életben tartani. Ilyen magas átoltottság mellett nem kéne világrekordernek lennünk a halálozásokat illetően – mondta el Székely Sándor.

Ha a gyógyítás láthatóan nem megy, akkor legalább a megelőzésben jeleskedjünk! Ezért kell elrendelni az oltás kötelezővé tételét. Itt már nem filozófiai vélekedésekről, hanem tízezrek életéről, vagy haláláról van szó – hangsúlyozta a párt alapítója.

A képviselő a fentieken túl a drámai halálozási mutatókat az egészségügyi jogállásról szóló törvény pusztító hatásának is tulajdonítja, hiszen rengeteg orvos és ápoló hagyta el emiatt az állami egészségügyet, s a maradók nyilván nem képesek a sokadik COVID-hullám betegeit érdemlegesen ellátni. Ám a COVID betegeken túl további ezrek halnak meg a lecsökkent diagnosztikai kapacitások folytán, illetve általában is attól, hogy a COVID-betegek riasztó sokasága miatt egyszerűen nem jutnak időben, vagy egyáltalán se a megfelelő kórházi kezelésekhez – emelte ki Székely.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak