Huszti Andrea: Megélhetési bolondozás helyett jó minőségű élelmet, fedelet, tudást és egészséget kínál az ISZOMM

egészségügy Huszti Andrea ISZOMM Kádár János Terv közlemény lakhatás oktatás

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom nem kívánja sem cáfolni, sem megerősíteni a hazai két legnagyobb politikai blokk egymás vezetőit bolondnak, illetve elmebetegnek nevező nyilatkozatai igazságtartalmát – írják a friss pártközleményükben.

Huszti Andrea a párt elnöke elítéli, hogy olyanok jelentkeznek az ország vezetésére, akik az nép jólléte helyett a másik fél pocskondiázását helyezik gondolataik előterébe.

Az ISZOMM álláspontja szerint a szociális válságból a párt Kádár János Terve jelenti a kiutat. Amely a legkevésbé sem napjaink milliárdosait kiszolgáló politikusok személyeskedő civakodására épít, hanem jó minőségű élelmet, fedelet, tudást és egészséget biztosít minden magyar dolgozónak és családjaiknak –

Megoldják, írta le a pártelnök.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Újabb családot gázoltak el zebrán

Brutális videót tett közzé a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség egy balmazújvárosi balesetről. Egy édesanya gyerekülésben vitte át a gyermekét biciklivel, amikor elütötte őket egy figyelmetlen autós