Megölte a szomszédja kutyáját

gyilkosság kutyák szomszéd

 

Kutyájának brutális megöléséről számolt be a körmendi Májer Petra szerdán a közösségi oldalán – írja a vaol.hu.

A bejegyzés szerint Démon, az alaszkai malamut a kerítés alatt átbújt és megtámadta a szomszédban élő pulit.

Szétválasztották őket, de ennek ellenére, hogy Démon az embereket nem támadta, a puli pedig már nem volt veszélyben, hiszen időközben elszaladt, egy husánggal agyba-főbe verték. A posztból vett idézet: a fiatalember előkapott egy vadászkést, anyu kiabálta, hogy ne merd megtenni, mire ő közölte, hogy megölöm. Sajnos megtette, kétszer szúrta nyakon.

15 centiméteres mély sebet okozva neki. Azonnal rohantak az állatkórházba, ahol az orvos közölte, hogyha azonnal ellátja egy orvos, akkor sem lehetett volna megmenteni.

Fotó: Getty Images

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Újabb családot gázoltak el zebrán

Brutális videót tett közzé a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség egy balmazújvárosi balesetről. Egy édesanya gyerekülésben vitte át a gyermekét biciklivel, amikor elütötte őket egy figyelmetlen autós