Kegyetlen módon megölte társát, majd bebetonozta, mert nem tudta hová rejtse el

áldozat gyilkosság kegyetlenség lopás

 

Bíróság elé kerülnek 6 év után azok a válallkozók, akiknek beosztotja kegyetlen módon gyilkolt – írja a borsonline.

2015-ben történt, hogy a 3 vádlott egy bérelt házban lakott, ahol gyakran megjelent a később gyilkosság áldozatává vált férfi is. Nem derült ki, hogy miért ölte meg a munkás az ismerősét, annyi biztos, hogy a látogatások nem tetszettek a vállalkozóknak, mivel a férfi agresszív volt.

Nem sokkal karácsony előtt is felbukkant a férfi, ahol a gyilkos munkás egy kőműves kalapáccsal fejbe vágta, majd a kertben lévő kútba dobta a holttestet. A tettes pár nappal késöbb a kutat sittel feltőltötte, majd lebetonozta. Egy hónappal később gondoltak egyet, és elmentek a meggyilkolt férfi tanyájára, hogy onnan ellopják a bútorait, szerszámokat, de még az állatokat is.

A gyilkosságot évekig sikeresen el tudták titkolni a bombabiztos sírral, ám tavaly, kúttisztítási munkák után mégis előkerült a holttest.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak