Majdnem az életébe került a munkahelyi baleset, és még táppénzt sem kap

munkahelyi baleset sérülás táppénz tönkre ment élet

 

Egyetlen pillanat alatt ment tönkre az 59 éves Romfa Róbertné élete, a hölgy egy gesztenyepürét készítő üzemben dolgozott. Idén nyáron egy műszak végén kollégája hibájáért kis híján az életével fizetett, a kínok kínját élte át – írja a Blikk.

A kilenc unokával büszkélkedő nagymama éppen a csigák közül próbálta kiszedni a maradék gesztenyemasszát, amikor egyik munkatársa elindította a gépet. Aranka ma sem tudja, hogyan bírta ki azt az egy órát, amíg a szerkezetet szétflexelték és végre elkezdték a mentők az életmentést.

Azóta hatszor operálták meg, de még mindig nem tart sehol a gyógyulásban. Gyakorlatilag semmit nem tud önállóan csinálni, a hétköznapi feladatok sem mennek még neki. Kegyetlen dolog viszont az volt, hogy megtudta, főnökei rá akarják hárítani a felelősséget, valótlan dolgokat terjesztenek a balesettel kapcsolatban.

Az asszony hónapok óta nem kap táppénzt, így nem csak fizikailag, anyagilag is padlóra küldte a baleset.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak