Centrifugával is átverte az apját – pokollá tette a szülei életét az egri agresszor

bántalmazás család erőszak vádemelés

 

Családon belüli erőszak miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy büntetett előéletű férfival szemben, aki egyéb bűncselekményeket is elkövetett tavaly – írja az egriugyek.hu.

 A 33 éves férfi megöléssel fenyegette és trágár szavakkal szidalmazta a vele élő szüleit.

Az is előfordult, hogy erőszakra vetemedett velük szemben. Az apját több ízben megütötte és megrúgta, az édesanyját pedig lökdöste, vagy ököllel, illetve karóval ütlegelte. Hozzátartozói ezért tavaly áprilisban ideiglenesen elhagyták a közös lakást, amit a vádlott arra használt ki, hogy a lakrészükbe jogtalanul behatolva onnan elvigyen és ismeretlen személyeknek eladjon jó pár berendezési tárgyat, többek között a rádiót, a centrifugát, a konyhai gázpalackot és még az étkészletet is. Az elkövető tavaly április végén a testvérét és annak feleségét támadta meg az utcán, majd májusban és júniusban idegeneket fenyegetett megöléssel a város különböző pontjain.

Az Egri Járási Ügyészség a vádiratában arra tett mértékes indítványt, hogy a büntető bíróság ítélje őt két év börtönbüntetésre és ugyan ennyi időre tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Fotó: THINKSTOCK

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak